خورش دال
نوشته شده توسط : بابک د

مواد لازم :

عدس قرمز 2 پیمانه

پیاز بزرگ 1 عدد
سیر له شده 2 تا 3 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط 2 عدد
ادویه، زردچوبه، نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
تمبر هندی به میزان دلخواه(هر چه قدر که دوست دارید ترش باشد)


طرز تهیه:

اول عدس رو بشویید و سیب زمینی رو خرد کنید و توش بندازید و بذارید تا بپزن و کاملا کم آب بشن.
از طرفی سیر و پیاز رو با هم تفت بدید تا خوب سرخ بشن و بعد رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید، بعد ادویه زردچوبه، نمک و فلفل بزنید و بریزید توی خورش.
شیره تمر هندی رو هم بگیرید و به خورش اضافه کنید و اجازه بدید تا خوب جا بیفته.

***نکات:

*به جای تمر هندی، میتونید بسته به ذائقه از لیمو عمانی یا آبلیمو هم استفاده کنید.

*موقع پخت عدس، کف سفیدی روی اون جمع میشه، تا میتونید اونو بگیرید و دور بریزید.

*این غذا باید تند و ترش و چرب باشه تا یه غذای اصیل جنوبی بشه!

*اگه دوست داشتید میتونید میزان رب رو کمتر کنید چون رنگ این غذا هر چی به نارنجی بزنه، قشنگتره!





:: موضوعات مرتبط: آشپزی ایرانی , ,
:: برچسب‌ها: انواع خورش ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 مهر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: